אירועים וקבוצות

תפריט בת שלמה
99 ₪

מנות פתיחה

  • פסטייה עוף
  • סלט כרוב ישראלי- בצל סגול, מלפפון, עגבניות, קולורבי, כרוב סגול, גרגירי חומוס, פלפל חריף ופטרוזיליה עם מיץ לימון ושמן זית
  • סלט עלים טריים- מס סוגי חסות רעננות עם וינגרט חרדל, פרי עונתי ותערובת פיצוחים.
  • סלט עדשים שחורות - צימוקים, בצל סגול פרוס, אורוגלה, שומר וסומק.
  • חומוס עם גרגירים, מתובל בכמון, לימון ועשבים.
  • לחם הבית

מטבלים

  • טחינה הר ברכה עם פטרוזיליה קצוצה
  • טפנד של זיתים שחורים.

2 עיקריות לבחירה

  • חזה עוף - צלוי על הגריל בתערובת תבלינים אוריאנטלית ובצל ירוק קצוץ.
  • פילה בורי -  בקראסט של עשבי תיבול טריים, שום ושקדים
  • קבב טלה - על הגריל, עם עשבי תיבול טריים מוגש עם טחינה הר ברכה.
  • קציצות ירק – קציצות על בסיס בטטה, תפו"א, עשבי תיבול, מוגש עם רוטב טרטר (צמחוני).

2 תוספות חמות לבחירה

  • אורז עם ירקות מוקפצים – אורז עם כורכום ופלפלים, קישואים, בצל וגזר מוקפצים.
  • אורז פרסי לבן - עם שמיר וגרעינים .
  • תפו"א צלויים בתנור-  מוקפצים עם אורגנו, רוזמרין, מרווה ושום.
  • קישואים ובצלים קלויים-  עם קרמבל של פירורי לחם ותבלינים יבשים.

* במהלך הארוחה יוגשו לשולחן מיצי פריגת טבעיים ללא הגבלה.

 

קינוחים ושתיה חמה בהגשה אישית :

  • מלבי קוקוס מלבי מחלב קוקוס, סירופ ורדים, שבבי קוקוס ופרי עונתי
  • קפה ותה בסיום הארוחה
  • בר עוגות עשיר (חופשי) - תוספת 25 ₪ לאדם (מינימום 40 איש)
  • בירה מהחבית- תוספת 20 ₪ לאדם

מחיר לאדם – 99 ₪ כולל מע"מ,  לא כולל 12% שירות, ההגשה מתבצעת במזנונים.

התפריט מוצע לקבוצות בנות 30 איש משלמים ומעלה

 

* נא לשים לב להערות הכלליות בסוף המסמך.

 
תפריט בנימינה
129 ₪

מנות פתיחה

  • פסטייה עוף
  • סלט כרוב ישראלי- בצל סגול, מלפפון, עגבניות, קולורבי, כרוב סגול, גרגירי חומוס, פלפל חריף ופטרוזיליה עם מיץ לימון ושמן זית
  • סלט עלים טריים- מס סוגי חסות רעננות עם וינגרט חרדל, פרי עונתי ותערובת פיצוחים.
  • סלט עדשים שחורות - צימוקים, בצל סגול פרוס, אורוגלה, שומר וסומק.
  • טבולה קינואה - קינואה אדומה, עשבי תיבול טריים קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, בצל ירוק נענע), חמוציות קצוצות ושקדים קלויים.
  • משוויאה- שלל ירקות שרופים על הגריל, קצוצים על הסכין עם שום, כוסברה, לימון ושמן זית.
  • חומוס עם גרגירים, מתובל בכמון, לימון ועשבים.
  • לחם הבית

מטבלים

  • טחינה הר ברכה עם פטרוזיליה קצוצה
  • טפנד של זיתים שחורים.

3 עיקריות לבחירה

  • חזה עוף - צלוי על הגריל בתערובת תבלינים אוריאנטלית ובצל ירוק קצוץ.
  • פילה בורי -  בקראסט של עשבי תיבול טריים, שום ושקדים
  • קבב טלה - על הגריל, עם עשבי תיבול טריים מוגש עם טחינה הר ברכה.
  • קציצות ירק – קציצות על בסיס בטטה, תפו"א, עשבי תיבול, מוגש עם רוטב טרטר (צמחוני).
  • פרגית על הגריל -  בתערובת תבלינים אוריאנטלית ובצל ירוק קצוץ.
  • פרגית צלויה - במרינדת ברביקיו מעושנת.

3 תוספות חמות לבחירה

  • אורז עם ירקות מוקפצים – אורז עם כורכום ופלפלים, קישואים, בצל וגזר מוקפצים.
  • אורז פרסי לבן - עם שמיר וגרעינים .
  • פירה - תפו"א ובטטות, שום קונפי ושמן זית.
  • תפו"א צלויים בתנור-  מוקפצים עם אורגנו, רוזמרין, מרווה ושום.
  • קישואים ובצלים קלויים-  עם קרמבל של פירורי לחם ותבלינים יבשים.

* במהלך הארוחה יוגשו לשולחן מיצי פריגת טבעיים ללא הגבלה.

 

קינוחים ושתיה חמה בהגשה אישית :

  • מלבי קוקוס מלבי מחלב קוקוס, סירופ ורדים, שבבי קוקוס ופרי עונתי
  • נוגט שוקולד שכבות של מוס שוקולד.
  • בר עוגות עשיר (חופשי)- תוספת 25 ₪ לאדם (מינימום 40 איש)
  • בירה מהחבית- תוספת 20 ₪ לאדם

מחיר לאדם –129 ₪ כולל מע"מ,  לא כולל 12% שירות, ההגשה מתבצעת במזנונים.

התפריט מוצע לקבוצות בנות 30 איש משלמים ומעלה

 

* נא לשים לב להערות הכלליות בסוף המסמך.

 

תפריט גבעת עדה
159 ₪

מנות פתיחה

  • פסטייה עוף
  • סלט כרוב ישראלי- בצל סגול, מלפפון, עגבניות, קולורבי, כרוב סגול, גרגירי חומוס, פלפל חריף ופטרוזיליה עם מיץ לימון ושמן זית.
  • סלט עלים טריים- מס סוגי חסות רעננות עם וינגרט חרדל, פרי עונתי ותערובת פיצוחים.
  • סלט עדשים שחורות - צימוקים, בצל סגול פרוס, אורוגלה, שומר וסומק.
  • טבולה קינואה - קינואה אדומה, עשבי תיבול טריים קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, בצל ירוק נענע), חמוציות קצוצות ושקדים קלויים.
  • אנטיפסטי ירקות קלויים- מבחר ירקות עונתיים צלויים עם שמן זית, שום ווינגרט בלסמי.
  • משוויאה- שלל ירקות שרופים על הגריל, קצוצים על הסכין עם שום, כוסברה, לימון ושמן זית.
  • חומוס עם גרגירים, מתובל בכמון, לימון ועשבים.
  • לחם הבית

מטבלים

  • טחינה הר ברכה עם פטרוזיליה קצוצה
  • טפנד של זיתים שחורים.

4 עיקריות לבחירה

  • חזה עוף - צלוי על הגריל בתערובת תבלינים אוריאנטלית ובצל ירוק קצוץ.
  • פילה בורי -  בקראסט של עשבי תיבול טריים, שום ושקדים
  • קבב טלה - על הגריל, עם עשבי תיבול טריים מוגש עם טחינה הר ברכה.
  • קציצות ירק – קציצות על בסיס בטטה, תפו"א, עשבי תיבול, מוגש עם רוטב טרטר (צמחוני).
  • פרגית על הגריל -  בתערובת תבלינים אוריאנטלית ובצל ירוק קצוץ.
  • פרגית צלויה - במרינדת ברביקיו מעושנת.
  • קציצות בקר -  בתבשיל עם גרגרי חומוס, סלרי, מנגולד, כורכום, לימון ושום.
  • פילה סלמון - אפוי בתערובת תבלינים יבשה הנטחנת במקום.
  • צלעות בקר – תבשיל צלעות עשיר עם יין אדום, ירקות שורש, שזיפים ובהרט.

3 תוספות חמות לבחירה

  • אורז עם ירקות מוקפצים – אורז עם כורכום ופלפלים, קישואים, בצל וגזר מוקפצים.
  • אורז פרסי לבן - עם שמיר וגרעינים .
  • פירה - תפו"א ובטטות, שום קונפי ושמן זית.
  • תפו"א צלויים בתנור-  מוקפצים עם אורגנו, רוזמרין, מרווה ושום.
  • קישואים ובצלים קלויים-  עם קרמבל של פירורי לחם ותבלינים יבשים.
  • ירוקים- שעועית ירוקה ומנגולד מוקפצים עם שום ויין לבן.

* במהלך הארוחה יוגשו לשולחן מיצי פריגת טבעיים ללא הגבלה.

קינוחים ושתיה חמה:

  • קרמבל תפוחים עוגת תפוחים חמה עם תפוחים, צימוקים, קינמון ובצק פריך בליווי גלידת ווניל.
  • בר עוגות עשיר (חופשי)- תוספת 25 ₪ לאדם (מינימום 40 איש)
  • בירה מהחבית- תוספת 20 ₪ לאדם

מחיר לאדם –159 ₪כולל מע"מ,  לא כולל 12% שירות, ההגשה מתבצעת במזנונים.

התפריט מוצע לקבוצות בנות 30 איש משלמים ומעלה

 

* נא לשים לב להערות הכלליות בסוף המסמך.

 

תפריט זכרון יעקב
219 ₪

מנות פתיחה

  • סלט כרוב ישראלי- בצל סגול, מלפפון, עגבניות, קולורבי, כרוב סגול, גרגירי חומוס, פלפל חריף ופטרוזיליה עם מיץ לימון ושמן זית
  • סלט עלים טריים- מס סוגי חסות רעננות עם וינגרט חרדל, פרי עונתי ותערובת פיצוחים.
  • סלט עדשים שחורות - צימוקים, בצל סגול פרוס, אורוגלה, שומר וסומק.
  • חומוס עם גרגירים, מתובל בכמון, לימון ועשבים.
  • טבולה קינואה - קינואה אדומה, עשבי תיבול טריים קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, בצל ירוק נענע), חמוציות קצוצות ושקדים קלויים.
  • אנטיפסטי ירקות קלויים- מבחר ירקות עונתיים צלויים עם שמן זית, שום ווינגרט בלסמי.
  • סלט שעועית וארטישוק- שעועית לבנה, לבבות ארטישוק, עלי בזיליקום טריים, עגבניות שרי, פסטו בזיליקום וקרוטונים.
  • משוויאה- שלל ירקות שרופים על הגריל, קצוצים על הסכין עם שום, כוסברה, לימון ושמן זית.
  • מסחן עוף - עמדת בניה אישית של תבשיל כרעי עוף מפורקים עם צימוקים, בצל מטוגן ותבלינים. מוגש עם פיתות קלויות, טחינה, אריסה ולימון כבוש.
  • לחם הבית

מטבלים

  • טחינה הר ברכה עם פטרוזיליה קצוצה
  • ממרח עגבניות מיובשות
  • פסטו בזיליקום
  • טפנד של זיתים שחורים.

4 תוספות חמות לבחירה

  • אורז עם ירקות מוקפצים – אורז עם כורכום ופלפלים, קישואים, בצל וגזר מוקפצים.
  • אורז פרסי לבן - עם שמיר וגרעינים .
  • פירה - תפו"א ובטטות, שום קונפי ושמן זית.
  • תפו"א צלויים בתנור-  מוקפצים עם אורגנו, רוזמרין, מרווה ושום.
  • קישואים ובצלים קלויים-  עם קרמבל של פירורי לחם ותבלינים יבשים.
  • ירוקים- שעועית ירוקה ומנגולד מוקפצים עם שום ויין לבן.

 

4 עיקריות לבחירה

  • חזה עוף - צלוי על הגריל בתערובת תבלינים אוריאנטלית ובצל ירוק קצוץ.
  • פילה בורי -  בקראסט של עשבי תיבול טריים, שום ושקדים
  • קבב טלה - על הגריל, עם עשבי תיבול טריים מוגש עם טחינה הר ברכה.
  • קציצות ירק – קציצות על בסיס בטטה, תפו"א, עשבי תיבול, מוגש עם רוטב טרטר (צמחוני).
  • פרגית על הגריל -  בתערובת תבלינים אוריאנטלית ובצל ירוק קצוץ.
  • פרגית צלויה - במרינדת ברביקיו מעושנת.
  • קציצות בקר -  בתבשיל עם גרגרי חומוס, סלרי, מנגולד, כורכום, לימון ושום.
  • פילה סלמון - אפוי בתערובת תבלינים יבשה הנטחנת במקום.
  • צלעות בקר – תבשיל צלעות עשיר עם יין אדום, ירקות שורש, שזיפים ובהרט.
  • אנטריקוט – סטייק אנטריקוט מיושן, עשוי על הגריל, מוגש פרוס עם רוטב צ'ימיצ'ורי.

 

* במהלך הארוחה יוגשו לשולחן מיצי פריגת טבעיים ללא הגבלה.

 

קינוחים ושתיה חמה:

  • מלבי קוקוס – מלבי מחלב קוקוס, סירופ ורדים, שבבי קוקוס ופרי עונתי
  • נוגט שוקולד שכבות של מוס שוקולד.
  • קרמבל תפוחים עוגת תפוחים חמה עם תפוחים, צימוקים, קינמון ובצק פריך
  • בר עוגות עשיר (חופשי)- תוספת 25 ₪ לאדם (מינימום 40 איש)
  • בירה מהחבית- תוספת 20 ₪ לאדם

מחיר לאדם –219 ₪ כולל מע"מ,  לא כולל 12% שירות, ההגשה מתבצעת במזנונים.

התפריט מוצע לקבוצות בנות 30 איש משלמים ומעלה

 

* נא לשים לב להערות הכלליות בסוף המסמך.

 

הערות כלליות
  • נא להודיע מראש על צמחונים
  • נא לשים לב לגודל קבוצה מינימלי בתפריטים השונים
  • מספר המוזמנים מחייב - בקבוצות בהן מוגדר מינימום יחוייב המינימום או הכמות המוזמנת אף אם מגיעים פחות משתתפים.
    ניתן לשנות את מספר המשתתפים עד 20% ועד 48 שעות מראש.
  •  ארוחות לקבוצות הגדולות מ 30 איש יוגשו במזנון. 
    (לקבוצות קטנות מ 30 איש, בהגשה אישית, בתוספת 10 ₪ לסועד )
  • המסעדה כשרה - תעודה תשלח בפקס ע"פ בקשה
  • במידה ותתקיים הופעה אומנותית לפני אחרי או במהלך הארוחה או במידה והארוחה תתארך מעבר לזמן המקובל(מעבר לשעתיים) תחול תוספת כללית של 250 ש"ח לכל שעה נוספת או חלק ממנה.
  • ניתן להשכיר מקרן+מסך בעלות של 300 ש"ח.

    תנאי תשלום: בסיום הארוחה
  • המחיר אינו כולל 12% שירות, ההגשה מתבצעת במזנונים